Буковинця Москаля виключили з \”Батьківщини\”

Буковинця  Москаля виключили з "Батьківщини"Народний депутат Геннадій Москаль повідомив, що його виключили з партії \”Батьківщина\”.

Він розповів, що йому вранці зателефонували і сказали, що виключили не лише з партії, а й з всіх її керівних органів. За словами Москаля, коли він попросив, аби пояснили, за що, йому відповіли, що засідання було закритим, і пояснень ніхто давати не буде.

\”Тих, хто має власну думку і активно її висловлює, не люблять ніде. Тому, думаю, що основна причина того, що я мав власну думку про процеси, які відбуваються в державі, і критикував тих висуванців \”Батьківщини\”, в яких партія помилилася . Зазначу: не я помилився, а саме партія. Тому з сьогоднішнього дня я повністю деполітизований, департизований і безпартійний маленький українець, з чим себе і вітаю\”, – йдеться в повідомленні.

У “Батьківщині” пояснили, що Москаля вигнали за підтримку Порошенка на виборах

Депутат Геннадій Москаль був виключений за лав партії “Батьківщина” за підтримку не Юлії Тимошенко, а іншого кандидата на президентських виборах.
Про це повідомила прес-служба партії, уточнивши, що крім Москаля були виключені ще декілька депутатів.
У прес-службі нагадали, що 29 березня з’їзд партії одноголосно проголосував за висунення лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко кандидатом на посаду президента України.
“Статут партії визначає, що серед іншого член партії має “сприяти перемозі кандидатів від партії на виборах до органів державної влади і місцевого самоврядування, вести за них агітацію серед населення”, – сказано у повідомленні.
“Разом з тим, Геннадій Москаль, будучи членом партії “Батьківщина”, не тільки вів агітацію за іншого кандидата в президента, а й став його офіційною довіреною особою у 71-му територіальному виборчому окрузі”, – додала прес-служба партії.
Через це політрада “Батьківщини” вирішила, “що подальше перебування Геннадія Москаля в лавах партії є нелогічним”.
Як відомо, під час президентських виборів Москаль був довіреною особою Петра Порошенка у 71-му окрузі.
У понеділок вранці Москаль повідомив, що його виключили з партії без пояснення причин.

peredplata