На старт! Увага! Марш до ради!

На старт! Увага! Марш до ради!Президент Петро Порошенко таки розпустив верховну раду. Бо не мав куди подітися. Наступні вибори відбудуться 26 жовтня. Чим раніше, тим краще. Бо нічого доброго не чекає на нас восени.

Президент Петро Порошенко втрачає рейтинги і позиції. Його передвиборчі обіцянки зависли у повітрі й не мають реального втілення. Війна не закінчилась перемогою і нема параду в Севастополі. Натомість на Донбасі ситуація ускладнюється. Наші дипломати не можуть створити позитив нашій Державі. Армію годує й одягає українська нація, а не держава. Влада слабне, генерали тупіють. Тільки завдяки надзусиллям і сміливості українських патріотів-волонтерів, в основному молодих дівчат, воїни в АТО мають що їсти та у що зодягнутися.
А всі інші зайняті іншим. Тепер навіть уваги не звертають на схід України. Почалися вибори. Вони стануть першим етапом люстрації суспільства. До парламенту не має ні морального, ні законного права увійти знову Комуністична партія України. Це злочинна організація, яка підтримує і підгодовує сепаратизм, озброює терористів.
За нею на смітник історії треба викинути й партію регіонів України. Це через неї у нас тепер війна. Ці дві злочинні організації з часом пройдуть через український Нюрнберг і будуть за свої діяння засуджені.
За ними вслід треба на смітник викинути те, що від них залишилось. А саме – так звану партію розвитку України. Її з перепуду створили з тих же регіоналів. Та залишили суть людиноненависницьку і абревіатуру ту ж, що й у партії регіонів — ПРУ (партія розвитку України — партія регіонів України).
У новому парламенті обов’язково з’являться нові політичні сили. Ті, які зародилися на Майдані у листопаді 2013 – лютому 2014 р. Вони тепер гартуються у борні за незалежність на сході України. Справжні українські патріоти змушені творити справжні українські закони.
Чи зможе ВО «Свобода» в цих умовах утриматися при владі? Покаже час. Хоча останні соціологічні дослідження ще дають цій політичній силі шанси. За умови, що виборча система не зміниться, дослідження дають лише наступні результати (серед тих, хто братиме участь у голосуванні) майбутніх виборів до ВРУ:
«Солідарність» (Петро Порошенко) — 23,3%;
Радикальна партія (Олег Ляшко) — 13,0%;
«Батьківщина» (Юлія Тимошенко) — 11,1%;
УДАР (Віталій Кличко) — 7,3%;
Громадянська позиція (Анатолій Гриценко) — 4,9%;
ВО «Свобода» (Олег Тягнибок) — 4,1%;
КПУ (Петро Симоненко) — 3,7%;
«Сильна Україна» (Сергій Тігіпко) — 3,3%;
Партія регіонів (Михайло Добкін) — 3,2%;
«Фронт змін» (Арсеній Яценюк) — 2,8%;
Об’єднання «Коло народної довіри» (Ольга Богомолець) — 1,7%;
Правий сектор (Дмитро Ярош) — 1,2%.
Інші партії не набирають навіть одного відсотка голосів.
У ці дні відбуваються міграційні процеси у партіях та об’єднаннях. Кожен той, хто був і вже звик бути депутатом, хоче за будь-яку ціну втриматися.
На Буковині є такий Іван Попеску, котрий вже не раз і не два переходив від одних до інших, зраджував і перепродував все і всіх. А найбільша його провина полягає в тому, що він голосував за диктаторські закони 16 січня, через що полягла Небесна сотня і зараз на сході України йде війна. Тобто кров українців, росіян, румунів, євреїв, грузинів, вірменів, білорусів та інших національностей, які загинули на Майдані та на Донбасі, — на руках Іона Попеску.
Не дайте, люди, йому знову потрапити до верховної ради! Не голосуйте за негідників від комуністичної партії та партії регіонів!
Будуймо нову державу з новими політиками!
Петро КОБЕВКО

peredplata