У Чернівцях затримали крадіїв автомобільних номерів

Співробітники карного розшуку у ході оперативно-розшукових заходів затримали трьох чернівчан, які займалися викраденням державних номерних знаків з автомобілів у місті Чернівці. Затримані два рідні брати 19 та 24-років та їх 25-річний товариш, не дивлячись на свій молодий вік, усі вже притягувались до кримінальної відповідальності. Наймолодший учасник групи був судимий за збут наркотиків, його брат за крадіжку, а 25-річний хлопець за розбещення неповнолітніх.
Вони підозрюються у викрадені 90 державних номерних знаків на території міста Чернівці. Скручені номери вони продавали по 10 євро перевізникам, які переправляли їх у Іспанію, Португалію та Італію де продавали їх вже по 100 євро нашим заробітчанам, які чіпляли їх на свої придбані там автомобілі і виготовляли при цьому фальшиві техпаспорти і таким чином уходили від сплати податків передбачених законодавством тих країн де вони перебувають.
Наразі співробітники міліції працюють над встановленням каналу, яким переправляли вказані номерні знаки за кордон та осіб причетних до цього, повідомляє Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata