Активісти влаштували екс-регіоналу Грушевському \”смітникову\” люстрацію

Активісти влаштували екс-регіоналу Грушевському "смітникову" люстраціюУ вівторок, 23 вересня, п\’ятеро активістів-євромайданівців вчинили напад на екс-регіонала Віталія Грушевського, провівши так звану \”народну\” люстрацію, під яку раніше потрапив нардеп Журавський.

Як пише \”Новое время\”, активісти схопили його на одній з центральних вулиць і в буквальному сенсі ткнули носом у смітник.

Сьогодні в інтернеті розлетілося відео цього інциденту. Кадри з нападом на депутата стали завершенням п\’ятихвилинного сюжету про Грушевського, створеного журналістами каналу \”17\”.

У самому сюжеті розповідається про знайдену в Межигір\’ї розписку, згідно з якою Грушевський нібито взяв гроші у оточення Януковича за виведення з фракції \”Свобода\” кількох депутатів.

Екс-регіонал Грушевський є членом депутатської групи \”За мир і стабільність\”, яку в ЗМІ охрестили \”групою Курченка\”, і входить до складу делегації з 24 українських парламентаріїв, які 17 вересня відправилася в Москву для переговорів з депутатами Держдуми.

23 вересня спікер Верховної Ради ініціював вигнання українських нардепів з українського парламенту, які відвідали Держдуму.

peredplata