Хакери зламали сервер Жириновського і оприлюднили секретні документи \”ДНР\” – ЗМІ

Невідомі хакери зламали центральний сервер партії Володимира Жириновського \”ЛДПР\”, де знайшли величезну базу даних, присвяченій терористичної організації \”ДНР\”.

Про це повідомляє \”Укрінформ\” з посиланням на опубліковані файли, які вже знаходяться у відкритому інтернет-доступі.

Хакери зламали сервер Жириновського і оприлюднили секретні документи "ДНР" - ЗМІ

Як повідомляється, на серверах Жириновського була виявлена база даних майже у 3 гігабайти, спеціально створена для \”допомоги\” бойовикам \”ДНР\”.

Зокрема, серед документів доступні паспортні дані керівників бойовиків, різні укази і листування так званої \”ДНР\” з \”покровителями\” з Росії.

Хакери зламали сервер Жириновського і оприлюднили секретні документи "ДНР" - ЗМІ

Так, серед документів є фото паспорта колишнього лідера \”ДНР\” Дениса Пушиліна та службові записки з грифом \”цілком таємно\”. В одній з них описані способи переправлення палива з території РФ на схід України, у другій мова йде про створення інформагентства для \”дискредитації\” опонента, а також збору компромату на українських політиків, зокрема – нового голову Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Щоб уникнути видалення файлів з мережі, хакери поширюють їх у вигляді-торрент-файлів, наголошується в повідомленні.

Раніше СБУ опублікувала перехоплення розмови терористів, де вони відкрито обговорюють способи дискредитації української сторони перед мирним населенням.
Укрінформ

peredplata