Януковичу, Пшонці та Азарову Путін дав громадянство

Януковичу, Пшонці та Азарову Путін дав громадянство   Президент Росії Володимир Путін видав російське громадянство екс-президенту Віктору Януковичу і його соратникам.
Про це у своєму Facebook написав радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

\”На якій же підставі запитаєте Ви сім\’я Азарових знаходиться на території РФ? Там же є правило, що не громадяни не можуть знаходиться на території Росії більше 90 днів поспіль. А потім треба виїжджати і в\’їжджати, але все одно перебувати не більше 180 днів на рік \”, – зазначив він.

\”Сім\’ям Януковича, Пшонок, Азарових вдалося домовитися з Путіним про надання російського громадянства, і вони можуть поки почуватися сухо і комфортно\”, – пояснив Геращенко.

Він зазначив, що Росія за своєю Конституцією своїх громадян нікому не видає.

\”За інформацією з оперативних джерел я дізнався, що громадянство зрадникам України було надано окремим секретним указом президента Росії Путіна в якості нагороди за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки\”, – написав Геращенко.

\”Азарову, Пшонці, Януковичу та їхным сім\’ям за зраду інтересів України, вакханалію беззаконня і розстріл власних громадян, Путін дав російське громадянство\”, – обурився він.

Раніше повідомлялося, що сімейство втікача екс-прем\’єр-міністра України і лідера Партії регіонів Миколи Азарова володіє особняком в елітному Підмосков\’ї.

УП

peredplata