Анатолій Гриценко залишає посаду глави партії “Громадянська позиція”

Анатолій Гриценко залишає посаду глави партії “Громадянська позиція”Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко йде з посади глави партії. Про це він заявив в ефірі політичного ток-шоу “Шустер Live”.

Коментуючи результати екзит-полів, Гриценко сказав: “Громадянська позиція” не проходить – це показують всі екзит-поли. Але це вибір людей, ми його приймаємо. Якщо Центральна виборча комісія підтвердить цей результат, ми повинні просто визнати його, а далі аналізувати свої дії “.

За словами Гриценка, на позачергові парламентські вибори його партія вирішила провести експеримент. “Громадянська позиція” свідомо не приймала до своїх лав представників великого бізнесу і мінімально використовувала можливості телевізійної реклами. Водночас “нас кожен день поливали брудом”, – поскаржився Гриценко на конкурентів.

“Партія не пройшла. Я завжди говорив, що відповідальність має ім’я. Я був уповноважений партією вести цей корабель до перемоги, це не вдалося. Відповідно, за європейською практикою, коли ЦВК підтвердить цей результат, я подам у відставку з поста глави партії”, – заявив Гриценко. “У нашій команді є достатньо фахових людей, які керуватимуть” Громадянською позицією “, – додав він.

peredplata