Чим інтелігенції так не догодив депутат Гаврилюк?

Чим інтелігенції так не догодив депутат Гаврилюк?Так дратує ось така хвиля схлипів з приводу депутатства козака Гаврилюка. Мовляв, що ж це він робитиме такий у Верховній Раді, в нашому законодавчому органі влади? Пінжаків не носить, інститутів не закінчував, мовами не володіє. Хіба можна таким у Верховну Раду?!

Запитували – відповідаємо. Гаврилюк пройшов у ВР як мажоритарник від Народного Фронту по Київській області. Можна відноситься до цього як завгодно, але він став одним з символів Майдану. На відміну від більшості його критиканів, але у вирішальні моменти Майдану він виявився там на передовий. І оскаженілий Беркут фоткався з ним як з символом Майдану. Не з його критиками в \”пинжаках\”, а з ним. І в АТО він теж пішов. Я в цьому і не сумнівався, що він там буде.
Гаразд, йдемо далі. Ось обирався він по 95-у округу. Набрав 19,43Кого він обігнав?
Олександр Тигов (17,94 – девелопер (забудовник по-нашому), директор ТОВ Основа Буд. Був в команді Наталії Королівської. Довіряєте йому більше ніж Гаврилюку?
Анатолій Федорук (17,90 – колишній багатократний заходів Бучі і колишній регіонал. Успішний заходів міста в Київській області. Гм… будучи так близько до столиці мабуть складно бути поганим керівником. Але і тут товариш Федорук трохи перегнув палицю, що аж потрапив зі своїм земельними аферами в об\’єктив програми \”Знак оклику\”.
Дивлячись на біографії суперників Гаврилюка, я особисто прекрасно розумію, чому його вибрав народ.
І давайте окремо зупинимося на численних юристах, професорах і видатних діячах культури і спорту у ВР України. Що толку від того, що у ВР роками вибиралися юристи, заслужені і шановані товариші? Докерувались до того, що \”гаврилюкам\” довелося виходити на Майдан.
А три Балоги у ВР – це нормально? Чи навіщо так в Раду рветься/рвався Жванія? Щоб що? А що робитиме у ВР 81-річний Звягильский? А що він робив там до цього? А Кивалов? Чи брат Добкіна?
А скільки таких девелоперів, одіозних меров, видатних комунальників, успішних юристів і іншої шушвалі пройшло у Верховну Раду?
Краще побачу у ВР на одного Гаврилюка більше, ніж чергового Жванію, Пилипишина, Шуфрича або брата Добкіна!
Anton Pavlushko

peredplata