Адам про Януковича-тигра

Адам про Януковича-тиграВіктор Янукович народився у Рік Тигра. Хочу написати, що символізує Тигр і як цей рік і знак проявляється у політиці.

Тигр – хижак, який любить полювати наодинці, тому політики цього року народження часто справляють враження політиків -одинаків. Створивши свою політичну силу, вони прагнуть вести свою лінію в політиці, вони є амбітні.
Тигр символізує повстання проти обмежень. Такі люди можуть діяти авантюрично і сміливо.
Року Тигра відповідає перебування Юпітера у знаку Риб. Юпітер відповідає за політику, а знак Риб в астрології, символізує скандали, змови, залаштункові інтриги, хаос, владу емоцій і т. п. (Рибами керує Нептун). Роки Тигра можна назвати роками великих скандалів, політичних змов і верховеннства емоцій в політиці над здоровим глуздом. Часто у цей рік починалися віськові конфлікти, або створюювалися умови для війн у рік Кроля чи в наступних роках. Політикам-Тиграм скандали можуть дуже підмочити їхню репутацію, хоча у рік Тигра від скандалів вони захищені.

Роки Тигра 20 століття:
1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998.
У 1914 було вбито австрійського герцога Франца-Фердинанда в Сараєво. І це стало приводом до початку Першої світової війни.
У 1938 році відбулася змова і було підписано угоду у Мюнхені про розчленування Чехословаччини.
У 1950 році почалася війна у Кореї.
У 1962 Карибська криза мало не привела до світової війни між США і СРСР.
У 1974 році президент США Річард Ніксон уперше в історії країни досроково пішов у відставку у з`вязку з Вотергейським скандалом.
У 2010 році були опубліковані скандальні документи Вікілікс.

Політики народжені у рік Тигра: Іван Грозний, В`ячеслав Молотов, Юрій Андропов, Хо Ши Мін, Шарль де Голь, Фідель Кастро, Йосип Броз Тіто, Леонід Кучма, Арсеній Яценюк.

peredplata