На 22 листопада знову збирають Майдан

На 22 листопада знову збирають МайданКоаліція учасників Помаранчевої революції (КУПР) оголосила про проведення \”Дня Свободи\” 22 листопада.

Про це повідомила прес-лужба організації.

Як повідомив Перший заступник Голови правління Коаліції Петро Михайленко, організація провела консультації з багатьма громадськими організаціями щодо спільних дій з відзначення знаменної дати.

За словами пана Михайленка, ця дата подвійна – сьома річниця Помаранчевої революції і перша – Податкового Майдану.

Організатори \”Дня Свободи\” закликають підприємців, які торік не отримали виконання своїх вимог, вийти на Майдан і добиватися захисту своїх прав.

Нагадаємо, \”Місто волі\” на Майдані Незалежності було організовано учасниками Коаліці, Голова правління організації Сергій Мельниченко координував його діяльність, і всупереч обіцянкам Президента України Януковича проти нього порушено кримінальну справу зі звинуваченням у \”організації злочинної! групи\” – так влада назвала активістів Податкового Майдану.

Коаліція учасників Помаранчевої революції виступила з заявою стосовно річниці Майдану і пропонує її до обговорення всіма патріотичними силами як основи для Резолюції, яку буде прийнято спільно 22 листопада.

Українська правда

peredplata