Геращенко звинуватив 167 депутатів Ради в роботі на Путіна

Геращенко звинуватив 167 депутатів Ради в роботі на ПутінаНародний депутат України з фракції \”Народний фронт\” Антон Геращенко звинуватив нардепів, які не голосували за бюджет-2015, у роботі на президента Росії Володимира Путіна.

Путін і сили, що намагалися погратися в українському парламенті в \”золоту акцію,\” сьогодні ще раз програли! \”- Написав Геращенко

\”Хто б виграв від того, щоб бюджет не був затверджений у поточному році? Відповідь проста – Путін!\” – Додав він.

Як повідомляв \”Обозреватель\”, у неділю 28 грудня Коаліція посилила контроль за офшорними операціями , прийняла зміни до Податкового кодексу і розширила повноваження місцевих рад у бюджетній сфері .

Крім того, в ніч на 29 грудня депутати Верховної Ради прийняли проект бюджету України на 2015 рік.

За це рішення проголосували 233 депутати коаліції . Пофракційно: \”Блок Петра Порошенка\” – 120 голосів з 150 депутатів, \”Народний фронт\” – 81 з 82, \”Самопоміч\” – 10 з 32, Радикальна партія – 17 з 22, \”Батьківщина\” – 0 з 19, Позафракційні – 5 з 39, Воля народу – 0 з 20, Опозиційний блок – 0 з 40, Економічний розвиток – 0 з 18. Нагадаємо, коаліція налічує більше 300 депутатів, при цьому документ був прийнятий з невеликим \”запасом\” при мінімумі в 226 голосів.

Народний депутат України Володимир Парасюк назвав нічне голосування за бюджет 2015 черговою і масштабною аферою Арсенія Яценюка.

У своєму Facebook нардеп від фракції \”Блок Петра Порошенка\” Мустафа Найєм прокоментував голосування: \” Верховна рада урочисто передала Кабінету міністрів порожній бланк Державного бюджету , скріплений підписами 233 депутатів \”.

Джерело

peredplata