Хто не з нами, той – з Януковичем – Яценюк

Хто не з нами, той - з Януковичем - ЯценюкОпозиційні сили, які не входять до Комітету опору диктатурі, мають приєднатися до створення єдиного списку кандидатів на мажоритарні округи від опозиції.

Про це повідомив лідер партії \”Фронт змін\” Арсеній Яценюк в ефірі 5 каналу, коментуючи створення об\’єднаного опозиційного списку на виборах до Верховної Ради.

Відповідаючи на питання, як можна виставляти єдиного кандидата від опозиції, якщо є опозиційні сили, які не входять до Комітету опору диктатурі, політик заявив: \”Це запитання до всіх інших опозиційних сил. Вони з ким?\”.

\”Тут немає зараз третього кольору. Тут є чорне і біле\”, – уточнив він.

\”Тут не вдасться гратися: ми би хотіли, але у нас є такі-то умови. У нас є тільки одна умова – виграти. Змінити президента Януковича, змінити Партію регіонів\”, – підсумував Яценюк.

\”Хто не з об’єднаною опозицією, той – з Януковичем. Третього тут не дано. Двері для того, щоб формувати єдиний список опозиції, відкриті для всіх. Але в ці двері треба зайти. Треба прийняти вольове рішення\”, – заявив депутат від НУНС.

Як відомо, у понеділок на засіданні КОД було прийняте рішення про створення робочої групи щодо формування єдиного списку кандидатів на мажоритарні округи від опозиції.

Українська правда

peredplata