В Чернівцях підлеглі Авакова до сих пір з гордістю носять шеврони злочинного «Беркуту» (ВІДЕО)

В Чернівцях підлеглі Авакова до сих пір з гордістю носять шеврони злочинного «Беркуту» (ВІДЕО)У це важко повірити, але після перемоги Євромайдану, повалення злочинної влади Януковича та розформування спеціального підрозділу МВС України «Беркут», у Чернівцях до сих пір народу України «служать» «перевертні» у погонах з нашивкою вже давно дискредитованої та, зрештою, неіснуючої міліцейської структури.

Пропонуємо читачам «Преси України» переглянути відео з Чернівців, де громадські активісти на одному ДАІшному стаціонарному посту із здивуванням помітили осіб у міліцейській формі із шевроном давно неіснуючого «Беркуту».

Ці «перевертні» у погонах, а їх сміливо можна так називати, так як вони за весь час спілкування з громадськими активістами так і не представилися, порушивши статтю 5 Закону України «Про міліцію», категорично відмовившись показати свої службові посвідчення.

Громадські активісти запитали в одного із цих «міліціонерів», чи зніме він ці заплямовані кров’ю багатьох євромайданівців шеврон «Беркуту».

У відповідь було отримано цілком категоричну відповідь «Ні»…

Другий перевертень з цим же самим шевроном повторив слідом за ним – «Ні, звичайно»…

Таким чином ці два «доблесні» працівники МВС України плювали з великої гори на усі розпорядження свого міністра Арсена Авакова та прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, які свого часу були ініціаторами розформування злочинного «Беркуту».

peredplata