Україну чекає революція і повалення режиму Порошенка – комбат Коханівський

Україну чекає революція і повалення режиму Порошенка – комбат КоханівськийСеред інших добровольців, участь у «Марші Святослава», що відбувся у Києві, взяли також бійці батальйону «ОУН». Їхній командир Микола Коханівський у коментарі Радіо Свобода заявив, що вони прийшли на акцію, бо хочуть «повалення внутрішнього режиму окупації» та перемоги у конфлікті на Донбасі. Водночас, Коханівський зазначив, що не вірить у виконання вимог учасників маршу.

«Йде масовий терор проти добровольців, які повертаються з фронту. Як наслідок, Україну чекає революція і повалення режиму Порошенка. Я іншої зараз не розглядаю ситуації, як ми могли б виграти у війні, як ми могли б повалити олігархічний устрій, який вбиває нашу державу, як ми можемо перемогти корупцію», – заявив комбат.

Учасники акції, яких зібралось близько тисячі, пройшли урядовим кварталом, та влаштували мітинг на вулиці Грушевського. Хода обійшлась без сутичок з правоохоронцями, які супроводжували захід, втім, біля колонади стадіону «Динамо» учасники запалили автомобільні покришки. До кінця заходу вогонь загасили.

Джерело

peredplata