Яценюк хоче покарати Саакашвілі

Прем\’єр-міністр України Арсеній Яценюк запропонував встановити персональну відповідальність кількох голів ОДА за \”завалену\” роботу над субсидіями. Серед них — керівник Одещини Міхеїл Саакашвілі.

Яценюк хоче покарати Саакашвілі

Під час сьогоднішнього засідання Кабміну Яценюк запропонував провести нараду з головами ОДА східного і південного регіонів щодо виконання місцевою владою її обов’язків щодо оформлення субсидій, передає Урядовий портал.

Виявилось, що показники оформлення заяв на отримання субсидій найгірші у таких областях: в Одеській (43%), Харківській (48%), Закарпатській (53%), Чернівецькій (54%), Донецькій (50%) і Луганській областях (35%).

Мене дуже турбує ситуації по цих областях, які завалили роботу по субсидіях. Пропоную протокольне рішення Кабінету Міністрів України про персональну відповідальність глав Одеської, Чернівецької, Харківської, Закарпатської областей стосовно соціального забезпечення громадян країни і оформлення субсидій, — наголосив Яценюк.

За його словами, багатьом людям не буде чим платити за своїми платіжками саме тому, що місцева влада не виконала свою функцію.

peredplata