У регіональному королівстві почався бунт

У регіональному королівстві почався бунтСесія Чернівецької міської ради не подолала вето секретаря. Як ми й передбачали. Навіть не робили спроб. Напевне, Віталій Михайлішин все ж таки вирішив показати тим, хто мав сумніви, хто у місті господар.

Нагадаємо, що секретар міської ради наклав вето на виділення в оренду землі під газозаправну станцію по вулиці Хотинській та індивідуальне житлове будівництво по вулиці Винниченка. Цікаво, що саме ці рішення спочатку погодили і виносили на розгляд сесії сам секретар і всі служби. Лобістами цих рішень були колеги по партії та фракції у міській раді. Заправку лобіював пан Урсулян, а ділянку під забудову для Боднаря — Ткач, один із первинних регіоналів на Буковині (вторинні регіонали – це ті, хто тепер керує містом та областю. Це, зокрема, Галиць, Бурлака, Папієв, Михайлішин, Баглей та інші. Первинні — Романюк, Ходоровський, Федорович, Шкробанець – це ті, хто здобував перемогу для Януковича і його команди, а після перемоги викинуті вторинними на узбіччя політичного шляху).

Окрім цих двох регіоналів, є ще кілька таких, які мають свою думку щодо міського керівництва вторинними регіоналами. Часто ця думка відмінна від думки самого керівництва. Але вона, так чи інакше, схвалюється головою ОДА Михайлом Папієвим. Отож вже наявний розкол у партії регіонів на Буковині. Тим паче, що Василь Ткач написав заяву про вихід з фракції партії регіонів.

Після позачергової сесії міської ради з фракції вийде ще щонайменше п’ятеро депутатів.
(Далі буде)

Світлина

peredplata