Скандальне затримання в Одесі: правоохоронці, які \”погоріли\” на торгівлі наркотиками, викрадали людей

Скандальне затримання в Одесі: правоохоронці, які "погоріли" на торгівлі наркотиками, викрадали людейЧетверо затриманих в Одесі за підозрою в хабарництві та торгівлі наркотиками правоохоронців також підозрюються у викраденні людей.
Про це на брифінгу повідомив начальник ГУ МВС в Одеській області Георгі Лорткіпанідзе.

Він розповів, що четверо співробітників УБНОН викрали двох студентів вишу, після чого вимагали та отримали 15 тис. доларів від їхніх батьків за звільнення і непритягнення до кримінальної відповідальності.

З\’ясувалося, що \”перевертні у погонах\” двічі викрадали студентів на виході з вишу, після цього телефонували батькам і вимагали за їхнє звільнення 15 тис. доларів.

Крім того, в авто одного із затриманих знайшли розфасовані пакети з наркотиками та гроші в сумі 2,1 тис. дол. і 500 дол.

Зі свого боку, Лорткіпанідзе заявив, що буде клопотати в МВС про виведення за штат всіх співробітників УБНОН.

\”Надалі люди будуть прийматися на роботу після ретельної перевірки\”, – сказав начальник міліцейського головного управління.

Раніше повідомлялося, що на Одещині на зухвалій торгівлі наркотиками \”погоріли\” четверо правоохоронців. Повідомляється, що вони ж самі й приторговували наркотиками, а потім тих, хто купував, заарештовували, і випускали за хабарі повідомляє ТСН.

peredplata