Роман Коваль: Причиною репресій проти патріотів України є жовтневі вибори

Роман Коваль: Причиною репресій проти патріотів України є жовтневі вибори  Роман Коваль, президент Історичного клубу “Холодний Яр”, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України, академік Академії наук вищої освіти України висловив свою думку щодо розслідування розпочатого проти депутата Мосійчука.

На мою думку, причиною репресій проти патріотів України є жовтневі вибори 2015 року. На них Президент України Петро Порошенко і його союзники-сателіти хочуть перемогти всупереч непопулярності партії Петра Порошенка і “Фронту змін” прем’єра Арсенія Яценюка. 3% і відповідно 2% підтримки мають ці “головні сили країни” (принаймні саме такі цифри я не раз чув на 1-му Національному каналі радіо). Про розуміння владою реальної ситуації свідчить відмова “Фронту змін” іти на місцеві вибори, щоб не фіксували свого політичного фіаско.
Як же владі перемогти на виборах? Треба дискредитувати ті політичні сили Майдану, які претендують на голоси патріотів-виборців, невдоволених діяльністю президента і прем’єра, відповідно і їхніх політичних сил. А для цього потрібна брехня і провокація, щось на кшталт “підпалу рейхстагу”. Це і сталося на ґанку Верховної Ради України 31 серпня 2015 року.
Ще до рішення суду Аваков навісив на ВО “Свобода” ярлик “партії вбивць”, а 17 вересня було вибито з гри Радикальну партію, на яку корупційна влада причепила ярлик “партії корупціонерів”.
Арешт народного депутата України Мосійчука (політв’язня режиму Януковича) здійснено з порушеннями закону: було порушено процедуру (“конституцію парламенту”) – це питання не розглядав парлментський комітет, не було вислухано й аргументів на свій захист Мосійчука, але, головне, про що ніхто чомусь не говорить, – ГОЛОСУВАННЯ У ВР БУЛО ЗДІЙСНЕНО НЕ НА ПІДСТАВІ ВИСНОВКІВ СЛІДСТВА, А НА ПІДСТАВІ ДОБУТИХ НЕЗАКОННИМ СПОСОБОМ ДОКАЗІВ, ЯКІ НЕ МОЖУТЬ БУТИ ВИКОРИСТАНИМИ У СУДІ.
Щоб захистити закон, треба його порушити?
Наскільки я зрозумів з новин самого факту хабаря не було, гроші не були вилучені, була розмова про розцінки у Верховній Раді…
Якщо я помилився, прошу мені вказати.
Кілька днів тому я публічно сказав: під гаслами централізації Петро Порошенко централізує владу у своїх руках.
Тепер бачу початок антинаціональної диктатури.
Україна в небезпеці!

Роман КОВАЛЬ, 17.09.2015.

Докладніше в розділі Роман Коваль: Причиною репресій проти патріотів України є жовтневі вибори — Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка – Новини Кіровоград на сайті srv2.happyarchive.ru

peredplata