Гриценко – це продукт Банкової

Гриценко - це продукт БанковоїВихід партії Громадянська позиція з Комітету опору диктатурі доводить, що її лідер Анатолій Гриценко діє за сценарієм, написаним в Адміністрації Президента, вважає перший заступник голови партії Батьківщина Олександр Турчинов.

\”Слова Гриценка я вважаю просто аморальними, тобто людина пішла за сценарієм Банкової. На жаль, сьогодні дійсно є замовлення при владі на розкол опозиції. На сьогоднішній день, крім Гриценка, всі політичні партії, які входять в Комітет опору диктатурі, не пішли на поводу в Адміністрації Президента, не пішли на поводу Януковича, а продовжують перебувати разом, продовжують реальну боротьбу\”, – заявив він в ефірі 5 каналу.

\”Більше того, є рішення комітету опору диктатурі, всіх партій, що входять до нього, про висунення єдиних кандидатів і про те, щоб разом протистояти цьому нашестю, протистояти диктатурі. Більше того, я переконаний, що якщо ми зможемо зберегти єдність опозиції, незважаючи на заяви таких штрейкбрехерів, ми зможемо перемогти на виборах\”, – заявив Турчинов.

Джерело

peredplata