Любіть Україну, депутати! Або йдіть геть!

Любіть Україну, депутати! Або йдіть геть!

Всі чоловіки і юнаки від 20 до 50 років, котрі не були в АТО не захищали Україну йти на вибори не можуть і не мають морального права. Спочатку на Донбас, а потім на депутатство. Ті, хто йде на вибори, а не у військкомат, хоче сховатися за мандатом від мобілізації.
Якби всі депутати від 20 до 50 пройщли комісію і взяли до рук зброю, то українська армія була б найпотужнішою і найчисельнішою армією Европи. А на ротації їх би змінили теперішні кандидати у депутати. Таким чином не потрібно виловлювати військовим комісарам по селах і містах чоловіків і засилати їх в АТО. Проблему мобілізації можно вирішити легко, швидко і гарно. Бо саме депутати і кандидати у депутати найголосніше кричать, що вони люблять Україну. Тож нехай власним прикладом на війні підтверджують свою любов.
Уважно дивімся у списки кандидатів. Замість теплих депутатськи крісел справжні чоловіки повинні бути у бойових з\”єднаннях.

В Україні є 240 тисяч депутатів. З них чоловіки 220 тисяч. З них від 20 до 50 років 200 тисяч. З них придатні до служби у ЗСУ – 197 тисяч. Це – армія.
А теперішних кандидатів у депутати майже 1 млн. Ніяких мобілізацій не потрібно. Якби вони власним прикладом могли показати свою справжню любов до України.
Любіть Україну! Або йдіть геть!

peredplata