Тюремники пояснили, що в скандальному відео – камера, в якій, можливо, житиме Тимошенко

Тюремники пояснили, що в скандальному відео - камера, в якій, можливо, житиме ТимошенкоПомічник голови Державної пенітенціарної служби України Ігор Андрушко пояснив, що на відеоролику показано умови, які було створено в камері вже після переведення Тимошенко до медчастини слідчого ізолятора, повідомляє Gazeta.ua.

Екс-прем\’єр Юлія Тимошенко, можливо, буде переведена в камеру, обладнану за міжнародними стандартами після закінчення лікування.

\”Це камера, яка відповідає міжнародним стандартам за метражем і з обладнанням. Це початок тієї великої роботи, яка буде проводитися не тільки у слідчому ізоляторі, а в більшості установ України. Це камера, в яку, можливо, буде переведена Юлія Тимошенко після закінчення лікування\”, – сказав Андрушко.

Крім того, він додав: \”Вона (Тимошенко) жила в дещо інших умовах, ніж повідомляв Ренат Кузьмін\”.

Нагадаємо, що на початку грудня заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявляв, що екс-прем\’єр утримується в камері площею 22 кв м, \”де є все: кондиціонер, душ, гаряча вода, туалет, плазмовий телевізор, ортопедичні матраци на ліжка, меблі єврорівня, холодильник\”.

У свою чергу, захисника екс-прем\’єра України Тимошенко Сергія Власенка розсмішили ці фотографії та відеоролик.

\”Люди, вибачте, це називається марення і маразм. Це не камера, в якій перебувала Юлія Тимошенко, – засміявшись, сказав він журналістам у середу в Києві. – Я б радив Кузьміну переселитися до камери СІЗО 242 і нехай там сидить разом із Януковичем, якщо там такі гарні умови\”.

Зазначимо, що під час огляду екс-прем\’єра Юлії Тимошенко лікарями невідомому вдалося зняти на відео саму Тимошенко, яка лежить у ліжку в палаті медико-санітарної частини СІЗО. Відео, що з\’явилося в Інтернеті, вже викликало хвилю обговорень на Facebook. Багато людей висловлюються на користь того, що відео є монтажем, а Тимошенко – несправжня.

Джерело

peredplata