Сатаніст відрізав голову коханій дівчині

Сатаніст відрізав голову коханій дівчині22-річний Анатолій Охабкін з Челябінської області (Росія) розповів поліцейським, що розправився з 15-річною дівчинкою через її неприязні до окультизму.
За словами затриманого, 15-річна Таня не хотіла, щоб він ходив у чорному і захоплювався окультними ритуалами.

Як з\’ясувалося, вдень дівчина, як завжди, прийшла до Анатолія в гості. Практично з порога Таня почала висловлювати йому свої невдоволення. Дівчині ніколи не подобався дуже похмурий вигляд кімнати коханого, а також його темний одяг та інтереси.

Хлопець розлютився і в пориві люті накинув на шию дівчини кухонний рушник. Як розповів Охабкін, на той момент він розумів, що може позбавити її життя, але що є сили стискав зашморг.
Задушивши дівчину, він відправився гуляти. А вночі, повернувшись до кімнати, холоднокровно відрізав улюбленій голову.

Причому зробив це вельми незвичайним способом. За словами слідчих, хлопець, давно захоплюється обрядами темних сил, акуратно розрізав шкіру і буквально викрутив в убитої череп.

На ритуальність вбивства вказує і велика пентаграма на підлозі кімнати хлопця у вигляді шестикутної зірки – символу окультної філософії. Тіло дівчинки вбивця, за попередніми даними слідства, обробив прямо на ній.

Джерело

peredplata