Московський патріархат подякував Януковичу за армію

Московський патріархат подякував Януковичу за арміюМитрополит Одеський й Ізмаїльський УПЦ (МП) Агафангел розповів про внесок президента України в збройні сили, розвиток демократії і гарні відносини з Росією.
В Українській православній церкві Московського патріархату вважають значним внесок президента Віктора Януковича в розвиток Збройних сил.

Про це сказав митрополит Одеський й Ізмаїльський УПЦ (МП) Агафангел під час подячного молебню на Володимирській гірці в Києві з нагоди завершення 2011 року, на якому були присутні Янукович, прем\’єр-міністр Микола Азаров, голова Верховної Ради Володимир Литвин.

\”Ви, вельмишановний Вікторе Федоровичу, як верховний головнокомандуючий, вносите величезний вклад у будівництво Збройних сил України, сприяєте збереженню цілісності й незалежності Української держави\”, – сказав митрополит.

На його думку, Україна має високий авторитет на міжнародній арені.

\”Високий авторитет на міжнародній арені свідчить про те, що Україна є надійним партнером для торговельних відносин, для налагодження двосторонніх відносин між державами\”, – сказав він.

При цьому Агафангел наголосив на важливості підтримки дружніх відносин між Україною й Росією. А також звернув увагу на внесок керівництва держави в розвиток демократії в країні.

\”В Україні як у демократичній державі робиться все, щоб народ почував себе вільним, щоб народ відчував турботу з боку керівництва нашої країни… Ми можемо сказати із впевненістю, що Україна перебуває в надійних руках\”, – сказав він.

Джерело

peredplata