На Драгобраті виникла масова бійка із застосуванням зброї

На Драгобраті виникла масова бійка із застосуванням зброїГосподар гірськолижної бази зі зброєю у руках захищався від хуліганів

На одній з баз гірськолижного курорту «Драгобрат» на Закарпатті виник конфлікт між охоронцями та відвідувачами, у ході якого була застосована вогнепальна зброя. За даними МВС, постраждали двоє охоронців бази, які отримали, зокрема, і ножові поранення.

Конфлікт за участі невстановлених поки людей у військовій формі стався на гірськолижній базі «Хата Магната» 10 січня під ранок. Один з очевидців сутички, якого цитує Голос Карпат, стверджує, що причиною конфлікту стала відмова групи військових платити в ресторані.

«Чи то «атошники», чи то ПС [представники «Правого сектора»] прийшли на базу «Хата Магната». Почали вимагати \”гостину\”, проте розраховуватись за надані послуги відмовилися. Коли охоронець закладу зробив їм зауваження – його сильно побили, наразі він при смерті у лікарні. Кухарю зламали ногу, а також почали бити відвідувачів, – розповів очевидець. – На місце прибув хазяїн закладу зі зброєю. Прикладом вирубив одного з хуліганів, інших узяв на мушку. За цей час до «Хати Магнати на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв’язали скотчем та викликали міліцію. Зв’язаних розбійників передали правоохоронцям».

У закарпатській поліції підтвердили факт сутички на Драгобраті, однак від розгорнутих коментарів поки утримуються. За даними поліції, у сутичці брали участь п`ятеро чоловіків у камуфляжі. усі вони затримані.

У «Правому секторі» уже підтвердили участь своїх представників у конфлікті на турбазі, однак стверджують, що сутичка виникла між ними і неназваними правоохоронцями, а охоронці турбази уже пізніше втрутилися у конфлікт. За даними Mukachevo.net, на турбазі відпочивали представники «Правого Сектора», які брали участь у блокаді Криму.

Наразі в’їзд до туристичної частини курорту, де власне й сталася бійка обмежено –там виставлені пости, а на Драгобрат продовжують прибувати правоохоронці. Разом з тим, за інформацією від представників закарпатського «Правого Сектору», в бік Драгобрата вирушили активісти ПС з Івано-Франківщини

Джерело

peredplata