Адам прогнозує зміни Папієву

Адам прогнозує зміни Папієву
ПАПІЄВА І МИХАХЛІШИНА ЧЕКАЮТЬ ЗМІНИ У 2012 РОЦІ, А ФЕДОРУКУ ЗОРІ НЕ ВІЩУЮТЬ ВЕЛИКОГО СПРИЯННЯ.

Хоч голова Чернівецької ОДА Папієв народився у рік Миші, але з розміщення планет у 2012 році видно, що рік для нього буде напруженим. Для того, щоб добитися поставлених цілей у 2012 році, йому необхідно буде себе більш дисциплінувати, наполегливо працювати. Січень і лютий несприятливий для партнерських стосунків, для політичної діяльності, для справ пов\’язаних з фінансами інших людей, ймовірні зміни.
Більш несприятливіший період почнеться у травні, і буде тривати кілька місяців. У цей час дуже ймовірна зміна посади, нестабільність у житті, боротьба, напруга, несприятливий час для політичної діяльності, ймовірні неприємності від друзів, тиск впливових людей. У липні буде сприятливий час для покращення справ.
Нелегкий рік буде і для Михайлішина. Березень несприятливмй для політичної діяльності, не бажано у цей час мати справи з юристами, потрібно бути обережному з впливовими людьми, несприятливий час для кар\’єрного росту, для поширення своїх ідей. У квітні і травні збільшиться ймовірність змін у житті, ще цей період несприятливий для дружніх стосунків, можлива емоційна напруга. Найбіль сприятливий для політичної і соціальної діяльності час – кінець липня і перша половина серпня. У вересні і жовтні знову настане нелегкий період змін, емоційної напруги.
У Федорука у 2012 році не видно ні великого сприяння у справах, ні великої боротьби. Сприятливий для політичної і соціальної активності червень, і незначне сприяння буде у жовтні.

peredplata