Новодністровського мера Панчишина відсторонили за хорошу роботу

Новодністровського мера Панчишина відсторонили за хорошу роботуНоводністровського мера Панчишина відсторонили за хорошу роботу, переконані в Новодністровському міському осередку партії «Фронт змін».

Міським головою Новодністровська цього року вжито заходів щодо покращання рейтингових показників соціально-економічного розвитку.

За підсумками комплексної оцінки соціально-економічного розвитку краю, за січень-вересень 2011 року (міським головою тоді працював Панчишин Р.) Новодністровськ посів 3 місце, тоді як за січень-вересень 2010 року – 11 місце.

Підвищення рейтингової оцінки відбулося за рахунок показників: обсяг реалізованої промислової продукції у відпускних цінах підприємства, абсолютний приріст обсягу реалізованих послуг у розрахунку на одиницю населення, зріс обсяг введення в експлуатацію індивідуального житла, збільшився рівень оплати за комунальні послуги, збільшилися доходи до місцевих бюджетів та відсутня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, зменшився рівень безробіття.

До зведеного бюджету мобілізовано 19507,6 тис. ірн., що на 20 % більше відповідного періоду минулого року.

Податковий борг до бюджетів усіх рівнів з початку року склав 5715,7 тис.ірн., що у 2,5 рази менше ніж в минулому році.

Середньомісячна заробітна плата працівників зросла на 19,1% в порівнянні з відповідним періодом 2010р. та склала 2045 грн.

Від оренди землі за 9 місяців 2011р. до бюджету міста наційшло 1153,7 тис.грн., що на 37% більше ніж за аналогічний період 2010 року.

З наведених вище фактів випливає, що відстороненому меру Панчишину за 9 місяців вдалося досягнути найкращих соціально-економічних показників в області (з одинадцятого на третє місце за 9 місяців).

Тож виникає запитання: за що власне відсторонили Руслана Панчишина з посади міського голови? Депутати, які відправили його в відставку, 29.12.2011р. проголосували одноголосно “за” соціально-економічні досягнення Панчишина. От і маємо абсурд – людина працювала на благо міста і людей, а купка меркантильних інтриганів позбавила місто людину, яка могла б й надалі розвивати місто.

І знову не відповідають дійсності слова губернатора Папієва, який в офіційній заяві від 5 вересня 2011 року говорить що “Панчишин грається в велику політику, а не займається проблемами міста”.

Але ж статистика – річ вперта: з передостаннього 11 місця в 2010 р. Новодністровськ посів З місце за 9 місяців 2011р. . Показник більш, ніж вражаючий.

Фронтовики переконані, що ні Папієв, ні один із його підлеглих однопартійців, не в змозі забезпечити таких соціально-економічних показників. \”От вас це і дратувало, і ви приклали всіх зусиль щоб цілеспрямований, перспективний міський голова м.Новодністровська Панчишин Руслан від “Фронту змін” в «вашій» області не працював. Боїтеся конкуренції напередодні виборів?\”, йдеться у заяві новодністровських фронтовиків.

peredplata