Янукович знищує Юлю і Свободу

Янукович знищує Юлю і Свободу ЗАЯВА Народного Руху України щодо двох найстрашніших комплексів влади

Протягом одного дня Україна стала свідком прояву двох найстрашніших для цієї авторитарної влади комплексів або фобій: ЮТ і народу.
Перший – етапування таємно, вночі прикутої до ліжка Юлії Тимошенко до колонії. Новітні «єжови» та «бєрії» вповні перейняли методи своїх радянських попередників. Нездатну самостійно пересуватися жінку везуть до місця ув’язнення в кращих сталінських традиціях. При чому це робиться під звуки брехливої інформації від представників режиму, про те, що заяви у ЗМІ про наміри вночі «етапувати» Юлію Тимошенко не відповідають дійсності.

При цьому рішення Шевченківського суду про подвійну міру запобіжного заходу з тримання в СІЗО владою ж приймається, владою й ігнорується. За цим ганебним актом криється страх режиму перед навіть захованою за гратами Юлією Тимошенко і невідворотною реакцією українського суспільства.

Другий –неприємні спогади про страх і своє безсилля перед мільйонами своїх громадян під час Помаранчевої революції і скасування Дня Свободи, котрий відзначали в Україні, починаючи з 2005 року 22 листопада. Натомість вводиться День Соборності і Свободи, котрий, на думку Президента варто святкувати 22 січня. Таким чином, відбулася механічна підміна понять, оскільки 22 січня є Днем Соборності по-факту, не зважаючи на бажання Президента. Додаток «Свободи» прагне стерти з людської пам’яті події 2004 року, неприємні для Януковича особисто. День Свободи і День Соборності – це різні свята, оскільки ґрунтуються на різних історичних подіях і явищах.

У переддень Нового Року влада вирішила одним махом втілити у життя всі свої акти помсти і перегорнути демократичну сторінку української історії. Здобутки Помаранчевої революції, те, за що стояли мільйони українців хочуть прибрати не тільки з підручників історії, але і вирвати із пам\’яті громадян. Янукович прагне перетворити українців на безсловесну масу, «котра плаче, але покірно йде на бійню».

Народний Рух України переконаний, що жоден диктатор, не зможе стерти з людської пам’яті цінності свободи, демократій і віри в Україну. Не влада призначає Дні Свободи – їх призначає народ, як і не влада визначає, хто повинен бути Героєм, а хто піде в небуття.

Здійснюючи знущання над лідером української опозиції, знищуючи пам’ятні для мільйонів українців дати, владі тільки здається, що забирають Свободу, насправді вони будують тюремні паркани навколо себе.

Приходить час діяти! Слово повинен сказати народ! Банду – геть!
Слава Україні!

peredplata