Нелюдський цинізм влади перейшов усі межі

Нелюдський цинізм влади перейшов усі межіЗаява
Чернівецької обласної організації
партії ВО «Батьківщина»
щодо переведення лідера опозиції Юлії Тимошенко
з СІЗО до колонії

Лідера опозиції, екс-прем’єр-міністра України, голову партії ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко всупереч законам держави і цивілізованості етапували до колонії.
Людину, яка через важку хворобу прикута до ліжка і через це навіть не могла бути доправлена до зали суду в Києві, відправили на Харківщину в колонію. Жодних документів на цю дію тюремники не надають, що означає – вказівка на це була усною і йшла з найвищого рівня. Порушено навіть постанову Шевченківського райсуду про так званий «другий арешт», де було чітко зазначено, що Тимошенко повинна утримуватися у Київському слідчому ізоляторі. Підтверджуються усі найгірші прогнози: влада намагається усунути свого найсильнішого опонента взагалі з поля зору і врешті знищити фізично.
По етапу Тимошенко відправили у переддень новорічних свят – щоб сховатися від гніву 11-ти мільйонів виборців і їхніх сімей, які віддали за Тимошенко голоси на президентських виборах. Та запевняємо: народний гнів неминучий!
За кожним новорічним столом, у кожній родині, яка довірила свій голос Юлі, говоритимуть про Юлю, бажатимуть їй здоров\’я , стійкості та мужності. Адже кожен з них знає, що Вона Невинна!
Якщо Янукович думає, що він так може перемогти Юлію Тимошенко – він помиляється. Сьогодні він може залишити в старому році свої мрії про владу разом з залишками репутації «сильного і справедливого керівника».
Юлія Володимирівна Тимошенко боротиметься до кінця! Вона боротиметься доти, доки живе український народ, який її обрав, доки існує держава Україна, якій Вона присягла!

peredplata