На смітнику знайшли тіла двох жінок

На смітнику знайшли тіла двох жінок4 січня в чергову частину Тисменицького райвідділу міліції на Івано-Франківщині надійшло повідомлення зі спецкомбінату «Івано-Франківськсміттєзвалище» про те, що працівниками підприємства поблизу села Рибне у побутових відходах виявлено тіло жінки.

На місце події негайно виїхали начальник УМВС України в Івано-Франківській області Василь Варцаба, прокурор Івано-Франківської області Олександр Каліфіцький, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти. При огляді тіла судмедексперти констатували, що смерть жінки настала внаслідок різаної рани в ділянці шиї.
Водночас в ході ретельного огляду місця події працівники міліції виявили під побутовими відходами ще один труп жінки теж з різаними ранами на тілі.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 п.1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство двох і більше осіб). Наразі, правоохоронцями вживаються оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб загиблих та осіб, причетних до вчинення цих злочинів.

СЗГ УМВС України в Івано-Франківській обл

peredplata