Анексія Криму показує, як за два роки курортний регіон перетворити в болото, — Джемілєв

Лідер кримських татар, народний депутат Мустафа Джемілєв пояснив, чому окупаційну владу зовсім не цікавить розвиток анексованого півострова.

Анексія Криму показує, як за два роки курортний регіон перетворити в болото, — Джемілєв

\”Крим для них російських окупантів завжди буде дотаційним регіоном. Виробництва там немає, міжнародного туризму бути не може через санкції, і вони ніколи не будуть зняті, поки Крим під окупацією\”, — наголосив Джемілєв в інтерв’ю виданню \”Радіо Свобода\”.

Лідер кримський татар нагадав, що Україні доводиться мати справу з Кремлем, для якого людське життя нічого не варте, в тому числі й життя власних громадян.

В тому числі і життя своїх власних громадян, якими вони вважають і жителів Криму) Тому яких-небудь змін щодо такого беззаконня немає і не може бути,
— вважає Джемілєв.

На його переконання, окупаційну владу зовсім не цікавить розвиток півострова і вже зараз можна бачити, як за два роки після анексії Крим перетворився в болото без води і без електрики.

Нагадаємо, раніше у Держдепі США запевнили, що санкції проти Росії залишатимуться в силі, поки вона не поверне Крим Україні.

peredplata