Москаль проти влади у Чернівцях

Москаль проти влади у ЧернівцяхЧернівецький окружний адміністративний суд відкрив провадження по заяві “фронтовиків” щодо протиправності сесії облради від 24 грудня.

– Незважаючи на недолугі закиди керівника фракції Партії регіонів Чернівецької облради Георгія Галиця про непрофесійність позовної заяви від “Фронту змін” щодо протиправності сесії обласної ради від 24 грудня 2011р., Чернівецький окружний адміністративний суд визнав заяву правомірною й своєю ухвалою (додається нижче) відкрив провадження в адміністративній справі, – повідомляє народний депутат Геннадій Москаль. – Запрошуємо всіх журналістів на відкритий судовий розгляд, який відбудеться 25 січня о 10.00 год. в приміщенні Чернівецького окружного адміністративного суду за адресою: м.Чернівці, вул.Головна, 246, 12 поверх, зала судового засідання № 2.

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
У Х В А Л А
про відкриття провадження в адміністративній справі

13 січня 2012 р. м. Чернівці Справа №2а/2470/3742/11

Суддя Чернівецького окружного адміністративного суду Левицький В.К., розглянувши адміністративний позов депутата Чернівецької обласної ради Бурбака Максима Юрійовича до Чернівецької обласної ради про визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити певні дії,-
ВСТАНОВИВ:
Депутат Чернівецької обласної ради Бурбак Максим Юрійович звернувся до Чернівецького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Чернівецької обласної ради, в якому просить визнати протиправним та скасувати рішення Чернівецької обласної ради від 24 грудня 2011 року “Про обласний бюджет на 2012 рік”, зобов’язати Чернівецьку обласну раду протягом 15 днів з дня набрання законної сили рішення Чернівецького окружного адміністративного суду провести сесію Чернівецької обласної ради, на якій винести першим питанням порядку денного “Про вибори голови Чернівецької обласної ради”.
Суд вважає, що позовна заява складена у відповідності до вимог ст. ст. 105, 106 КАС України. Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду або відмови у відкритті провадження у справі немає.
На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 105-107, 160 та 165 КАС України, суд, –

УХВАЛИВ:
1.Відкрити провадження в адміністративній справі.
2.Справу призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 10:00 год. 25 січня 2012 р. Засідання відбудеться в приміщенні Чернівецького окружного адміністративного суду за адресою: м.Чернівці, вул. Головна, 246, 12 поверх, зала судового засідання № 2.
3.Розгляд справи буде проводити суддя Левицький Василь Костянтинович одноособово.
4.Зобов’язати відповідача, у разі заперечення проти позову, подати до суду у строк до 20 січня 2012 р. письмове заперечення проти позову та всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийняття рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.
5. Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі з витягом про процесуальні права і обов’язки (на звороті) невідкладно направити сторонам.
6. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.К. Левицький

peredplata