Що сказав Москаль? Про зраду Ющенка

Що сказав Москаль? Про зраду Ющенка-Скажіть будь-ласка, чому Ющенко сховав голову в кущі, як колись ховались ДАІшники за його словами.?? Чому він не сказав жодного слова на підтримку соратниці по пом.революції?

МОСКАЛЬ:-Ющенко був технічним кандидатом на виборах у Януковича. Ющенко зробив такий вчинок, який, мабуть, не зможе йому пробачити весь український народ, – це піти на суд і прямо свідчити проти Юлії Тимошенко і практично саме на його показах вонаотримала тюремний термін. Такий людині пробачення не може бути. По-перше, хай піде іздасть кров в генпрокуратуру, по-друге, хай розкаже народу України, де гроші від лікарні Майбутньго, які його сім’я розікрала, і по-третє, коли він ішов в президенти України в 2004 році, він заклав свою квартиру в банк, оскільки не мав коштів для сплати застави, яка потрібна для кандидата в президенти України. Однак за період свого президенства, на зарплату, яка на 20% більша від зарплати народного депутата, він побудував цілий маєток у Татарові на Косівщині, цілий маєток у десятки гектарів у селі Безрадичі під Київщиною та купив нерухомість за кордоном. Це той Ющенко, який дбав про нас – \”маленьких\” українців. Більше у мене не питайте про нього, бо можу сказати лишнього.

До речі, Ющенко подав на мене до суду і хоче від мене 1 гривні моральної шкоди. Буковинці, хто має лишню гривню – вишліть Ющенкові!

peredplata