Генштаб не має наміру проводити сьому хвилю мобілізації

 Генштаб не має наміру проводити сьому хвилю мобілізаціїПроводити сьому хвилю мобілізації поки не будуть, в українській армії вистачає ресурсів. Про це начальник прес-служби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов повідомив в ефірі «Радіо Свобода».

«У нас достатньо сил і засобів для того, щоб ефективно протистояти нашому супротивнику. І черговий етап командно-штабних навчань із залученням повітряних сил, який сьогодні розпочався, свідчить про те, що ми здатні ефективно стримувати агресію противника », – зазначив Селезньов.

Він також заявив, що в Росії на кордоні зараз немає потужних наступальних угруповань, які були здатні ефективно діяти в глибині території України.

Нагадаємо: сьогодні Федеральна служба безпеки РФ звинуватила Головне управління розвідки Міноборони України в підготовці терактів в Криму. У Міноборони назвали заяву провокацією ФСБ. Після цього президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в тому, що вона «переходить до терору», і заявив, що не бачить сенсу у зустрічі в «нормандському форматі» під час саміту G20, який відбудеться в Китаї. Крім цього він пообіцяв посилити заходи безпеки в Криму.

Президент України, в свою чергу, назвав ці звинувачення безпідставними і цинічними, оскільки наша країна не використовує терористичні заходи для повернення Криму.

peredplata