Над Тимошенко знущаються в камері

Над Тимошенко знущаються в камеріОсобистий масажист Юлії Тимошенко Ірина Миколаєва розповіла про жорсткі умови, в яких їй доводиться робити сеанси масажу своїй пацієнтці.

\”Це відбувається в камері, у присутності трьох наглядачів. Багато часу витратили на те, щоб вимкнути камеру, були перешкоди до цього. Спочатку висловлювалися різні думки – чи буде вона працювати чи буде завішана. У результаті її просто завішують кожен раз. А що там видно, не видно, пишеться чи ні – це вже інше питання …, – розповіла Миколаєва в ефірі каналу ТВі.

\”Психологічно це важко і для Юлії Володимирівни, тому що жінка у присутності сторонніх людей змушена оголитися. І це ж лікувальні процедури … Відчувається напруженість, витрачається час на те, щоб людину розслабити, заспокоїти \”, – розповіла масажист, додавши, що вона практично не спілкується з Тимошенко під час сеансів масажу:\”Мене завели, я провела процедуру і я вийшла. Практично, вільного спілкування у нас не відбувається. Це все суворо контролюється, щоб не дай Бог зайвого слова не прозвучало \”.

Масажист також розповіла, що допомагає Тимошенко пересуватися по камері.\” На жаль, доводиться практично її підводити. Причому, всю масу тіла береш на себе. Тобто, до кушетки буквально її переставляєш, і точно так само укладаєш, піднімаєш, так як вона самостійно робити цього не може \”, – сказала Миколаєва.

Як повідомлялося, під час сеансів масажу, які роблять екс-прем\’єру Юлії Тимошенко в Качанівської виправній колонії, за цим процесом спостерігають троє наглядачів.

Джерело
Світлина

peredplata