Мосійчук розповів невідомі подробиці інциденту з Юрієм Шухевичем у ВР

Мосійчук розповів невідомі подробиці інциденту з Юрієм Шухевичем у ВР

Після оголошення про імпічмент Шухевича мали ліквідувати, після чого в країні почалася б громадянська війна, заявив \”радикал\”

У Верховній Раді сьогодні відбувся чітко розіграний сценарій. Про таке в ефір \”5 каналу\” в програмі \”Підсумки дня\” заявив народний дебутат від \”Радикальної партії\” Ігор Мосійчук.

\”У Львів до пана Юрія прибула група осіб, серед яких був такий собі Олександр Білик, який працював в особистій охороні Медведчука, який з Медведчуком на постійному зв’язку. Про що йшли перемови, зараз вже достеменно з’ясовують правоохоронні органи. Але домовленість якась відбулася. При тому багаторічний помічник пана Юрія, якого всі колеги знають, який допомагає пану Юрію пересуватися парламентом, він знав, що в останню хвилину в руки Юрію Романовичу дали цей документ. … Далі пан Юрій, і цьому є докази передані до правоохоронних органів, мав з трибуни оголосити проект постанови про початок процедури імпічменту, хоча ця постанова має юридично нікчемний характер, це мав бути інформаційний привід, після чого Шухевича мали ліквідувати і в країні почалася б громадянська війна\”, – сказав Мосійчук.

Як повідомляв 5.ua, Шухевич прокоментував інцидент у ВР та заяву Ляшка. Він спростував повідомлення політиків і журналістів, що в його промові нібито мали прозвучати тези щодо тарифів та імпічменту Президента. За його словами, з трибуни він проголосив все, що планував. Зокрема, його виступ стосувався мирних переговорів по Донбасу, які проходять в Мінську.

Нагадаємо, 15 листопада СБУ надала охорону нардепу Шухевичу. Раніше цього ж дня на ранковому засіданні ВР Олег Ляшко заявив, що на нардепа Шухевича готували замах.

peredplata