У колонії зечки готові побити Тимошенко через зміну режиму

У колонії зечки готові побити Тимошенко через зміну режимуПісля етапування Юлії Тимошенко до Качанівської колонії зечок стали краще годувати, але свободи стало менше.

Будь-яке переміщення VIP-ув\’язненої Юлії Тимошенко обертається для інших в\’язнів цілими днями строго режиму – їх закривають в камерах, а саму Тимошенко возять з капюшоном на голові.

Навіть сама зона неофіційно поміняла назву: \”колонія Тимошенко\” замість Качанівська, пише \”Сегодня\”.

Як розповіло джерело в колонії, останнім часом налагоджений роками розпорядок може вмить змінитися через VIP-ув\’язнену. Так, на Різдво, 7 січня, всіх засуджених раптом розвели по камерах, закрили, а на кожному виході з відділення стояло по інспектору. Ніяких святкових заходів у цей день не було – концерт відбувся лише 8 січня.

Як з\’ясувалося, свято зіпсувало раптове погіршення самопочуття екс-прем\’єрки, у зв\’язку з чим її повезли в обласну лікарню на обстеження. До виходу з СІЗО під\’їхала швидка, Тимошенко з низько натягнутим на голову капюшоном винесли з камери і відвезли. Процедура повторилася, і коли вона поверталася.

\”Боялися, а раптом комусь вежу зірве – і накинеться на Тимошенко. Контингент в колонії різний, є агресивні, вибухові особистості. Бійка між жінками може спалахнути навіть по незначному приводу\”, – розповіло джерело, додавши, що частина засуджених ця ситуація сильно обурила, мовляв, що за клопоти навколо \”цієї екс-прем\’єрки\”.

Є й чимало жінок, які жаліють Тимошенко, мовляв, бідненька, по необережності загриміла у в\’язницю. Але й ті й інші постійно обговорюють VIP-засуджену. Особливий інтерес викликає її коса. Всіх цікавить, якою має бути довжина волосся, щоб оповити їх навколо голови.

З чуток, Тимошенко навіть у в\’язниці добре виглядає – доглянута, з макіяжем. Нібито вона привезла з собою велику косметичку, правда не всіма засобами їй дозволили користуватися. Лаки для волосся і нігтів, а також рідина для зняття лаку у неї вилучили. Ці речі на зоні заборонені – зечкою можуть їх спеціально випити, щоб отруїтися і потім відлежатися в лікарні.

У колонії відзначають, що з початку цього року їжа для засуджених стала набагато краще. Борщ пахне, як справжній домашній, м\’яса більше, і навіть каші стали смачніше. А на хліб привозять біле борошно, раніше часто темне.

Юлії Тимошенко тричі на день відносять їжу, відібрану із загального дієтичного столу. Окремий інспектор стежить за тим, як ці страви готують. Гаряче, кашу з м\’ясом, салат розкладають в судочки і поміщають в термоси. Все це упаковують в спеціальну сумку, щоб не остигало, і несуть в СІЗО Тимошенко. З\’їдає вона щось – невідомо.

За нашою інформацією, камера Тимошенко знаходиться в будівлі, де розташований тренажерний зал. Тільки тренажери на першому поверсі, а СІЗО – на другому. На виході з будівлі спеціально відгородили прогулянковий дворик. Правда, Тимошенко там не гуляє, їй в камері відкривають вікно.

Джерело

peredplata