«Народний фронт» вимагає назвати замовників дискредитації Яценюка та прізвища тих, хто отримував за це \”срібняки\” із 30 мільйонів доларів

«Народний фронт» вимагає назвати замовників дискредитації Яценюка та прізвища тих, хто отримував за це "срібняки" із 30 мільйонів доларівФракція «Народний фронт» вимагає назвати прізвища замовників брудної дискредитаційної кампанії проти Арсенія Яценюка та тих, хто брав у цьому участь за гроші.

Про це під час Погоджувальної ради заявив керівник фракції Максим Бурбак.

«Із публікації у британській газеті «The Independent» стало відомо, що один з народних депутатів отримав суму в 30 мільйонів доларів, витрачену на підкуп і інформаційну кампанію для дискредитації уряду Арсенія Яценюка. А потім відставки Яценюка і Кабміну», – наголосив він.

Максим Бурбак також зазначив, що для команди «Народного фронту» ця інформація не стала новиною, і «НФ» неодноразово заявляв про замовну кампанію проти прем’єра Арсенія Яценюка та його уряду.

«Ми вимагаємо назвати прізвища тих, хто отримував ці кошти і хто був замовником цькування Арсенія Яценюка і його уряду. І хто і з якою метою домагався його відставки, підриваючи довіру до демократичної команди, делегованої у владу після Майдану», – заявив Максим Бурбак.

Він підкреслив, що останні події дають підстави заявляти про загрозу політичної кризи, «яка може стати таранним випробуванням для країни на фоні війни і економічних викликів».

peredplata