Оніщенко vs Порошенко

Оніщенко vs ПорошенкоНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Отепер можна сказати, що \”почалось\”. Відомий британський часопис The Independent першим із західних ЗМІ почав переповідати звинувачення олігарха і нардепа Олександра Оніщенка в тотальній корумпованості і хабарництві президента України Петра Порошенка та його оточення.

Стаття досить величенька. У ній ідеться про те, аби підприємства Олександра Оніщенка могли вигравати тендери та працювати – він мусив ділитися частиною прибутку безпосередньо з Петром Порошенком. іншими словами: постійно давати главі держави хабарі.

Розповів пан Оніщенко британському часопису і про те, як здійснювалась кампанія з дескридитації та усунення з посади прем\’єр-міністра Арсенія Яценюка. У фінансовому вимірі ця кампанія обійшлась в 30 мільйонів доларів.

В часописі зазначається також , що Олександр Оніщенко висловив бажання доводити свої звинувачення на адресу Петра Порошенка в Лондонському суді. Тобто і в США, і у Великобританії, і у Німеччині.

\”Шатун\” Оніщенко, я Вам скажу, розійшовся не на жарт Смайлик «smile»

Ситуацію з публікацією в британській The Independent взялась коментувати \”Радіо Свобода\”: http://www.radiosvoboda.org/a/28157804.html.

Коментатори дійшли до висновку, що коаліція пішла по швам і дострокові парламентські вибори – це зовсім не примара, а реалії недалекого майбутнього.

І тут мене пронизала шальна й конспірологічна здогадка. Точніше запитання: якого дідька минулого тижня до Брюсселя у Європарламент приїздив Арсеній Яценюк? Причому одразу через кілька днів після візиту до Брюсселя Петра Порошенка. Що міг нового розповісти європарламентарям колишній міністр.

Посмію припустити, що Арсеній Яценюк свою політичну гру ще не завершив і не збирається поки завершувати.

peredplata