Москаль про позачергові вибори до Чернівецької облради

Москаль про позачергові вибори до Чернівецької облрадиМоскаль просить провести позачергові вибори Чернівецької обласної ради в жовтні 2012 року
На підставі статті 78 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» народний депутат Геннадій Москаль звернувся до Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради з проханням ініціювати питання і дати висновок щодо призначення позачергових виборів Чернівецької обласної ради. Підстава – порушення обласною радою Конституції України та Закону «Про місцеве самоврядування в Україні». Нагадаємо, що Чернівецький окружний адміністративний суд відкрив провадження в справі про скасування рішення Чернівецької облради від 24.12.2011р. “Про обласний бюджет на 2012 рік”, а також про зобов’язання обласної ради провести вибори голови.
Г.Москаль також просить Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування у відповідності до п.30 ст.85 Конституції України внести проект постанови про призначення позачергових виборів Чернівецької обласної ради на 28 жовтня 2012 року.

peredplata