Били, б’ємо і будемо бити

Били, б’ємо і будемо битиЗАЯВА ОБ’ЄДНАНИХ ОПОЗИЦІЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Яскрава перемога кандидата від об’єднаної опозиції на виборах у Червоноармійському районі Житомирської області – це черговий переконливий крок до перемоги Об’єднаних опозиційних сил на виборах у жовтні цього року.

Члена «Фронту Змін» Дмитра Кропачова, який балотувався від «Фронту Змін» та «Батьківщини», підтримали майже 43% виборців. Він переміг на довиборах до Житомирської обласної ради з відривом у понад 7% від кандидата з партії влади.
І це незважаючи на брудну виборчу кампанію, яка розгорнулася проти нього, на адміністративний ресурс та фальсифікації, до яких вдалася влада.
Не маємо сумнівів, що влада «відкусила» чимало відсотків у опозиційного кандидата. Адже вибори в Житомирській області проводилися за законом, який є фактично калькою російського і містить усі ті «узаконені методи фальсифікацій», які об’єднана парламентська опозиція не дозволила протягнути через Верховну Раду в законі про парламентські вибори.
Проте навіть це уже не може врятувати владу. Вона вкотре – так само, як у жовтні минулого року в Погребах Київської області, де «Фронт Змін» підтримав кандидата від «Батьківщини», – зазнала нищівної поразки. Тоді в Погребах виборці ясно дали зрозуміти владі, що тільки одна приставка «Партія регіонів» до кандидата в депутати знижує його рейтинг до катастрофічного рівня.
Вибори в Погребах та останнє голосування на Житомирщині ще раз доводять, що ніякі фальсифікації, ніякий адміністративний ресурс, ніякі брудні технології вже не в змозі протистояти бажанню українців змінити цю владу.
Житомирські вибори переконливо довели, що об’єднана опозиція може отримати понад 50% підтримки українців.
Наша мета – якісна зміна країни через створення демократичної більшості у Верховній Раді після виборів 2012 року.

Наша сила – в єднанні!

Політична партія «Фронт Змін»
Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»

peredplata