ОЛЕГ ТЯГНИБОК: Владо, а то нічого, що Польща не пускає московські фури, а Україна, проти якої Москва веде війну, БЕЗ ПРОБЛЕМ?

ОЛЕГ ТЯГНИБОК: Владо, а то нічого, що Польща не пускає московські фури, а Україна, проти якої Москва веде війну, БЕЗ ПРОБЛЕМ?Після того, як Польща не продовжила угоду з Росією про транзит великогабаритного транспорту, фури країни-агресора масово перетинають білорусько-український кордон на Волині і прямують транзитом на Закарпаття на українсько-угорський та українсько-румунський кордони.

Владо, а то нічого, що Польща не пускає московські фури, а Україна, проти якої Москва веде війну, спокійно дозволяє країні-агресору користуватися нашою територією і розбивати наші дороги.

Пише на своїй сторінці у Фейсбук Олег Тягнибок.

Свободівські активісти з Закарпаття, Волині і Буковини вже долучилися до блокади російських фур, але така акція має розповсюдитися на всі західноукраїнські прикордонні області.

Уряд! Досить демагогію розводити – перед відставкою хоч добре діло зробіть – негайно забороняйте транзит московських фур територією України, діючи в інтересах України. Годі заплющувати очі на проблему, підігруючи Кремлю і годуючи окупанта.

Джерело

peredplata