Порошенко: Найголосніше про \”третій Майдан\” кричать російські ЗМІ

Порошенко: Найголосніше про "третій Майдан" кричать російські ЗМІ
Росія організовувала провокації у Києві у дні вшанування героїв Небесної сотні.
Про це заявив президент Петро Порошенко в ході оперативних зборів ВСУ в середу.
\”Днями СБУ викрила колоністів. Різноманітні заходи з дестабілізації ситуації в Україні вони готували напряму з замовлення Російської Федерації. Вони адміністрували сайти, вони збирали багатотисячні групи під назвою \”Українська революція\”, \”Третій Майдан\”. Адмініструвалося все це з Санкт-Петербурга і Москви\”, – сказав він.
За словами Порошенка Росія використовує для дестабілізації в Україні багатьох осіб \”всліпу, кому і наказувати не треба, самі все зроблять, бо в силу політичної короткозорості, або внаслідок вузько партійного егоїзму\”.
\”В Москві, а дехто і в Києві докладали зусиль, аби в роковини загибелі героїв Небесної сотні чинити якомога більше провокацій. Вони шукали і шукають бодай краплю крові, яка б спричинила масові акції протесту. До речі, найголосніше \”третій майдан\” віщували канал \”Звезда\” та інші російські ресурси\”, – сказав Порошенко.
Він висловив подяку силовикам і сказав, що вони \”блискуче відпрацювали\”.
\”Було вилучено десятки стволів, гранат, десятки бейсбольних біт, кастетів, вибухових пакетів, з якими провокатори хотіли \”святкувати\” третю річницю загибелі героїв Небесної сотні\”, – сказав Порошенко.
Як відомо, у вівторок правоохоронці затримали озброєного військовослужбовця-контрактника Військово-морських сил однієї з частин, що дислокована в Одесі.
Затриманий начебто перевозив арсенал зброї для застосування її в центрі Києва у середу.
Українська правда

peredplata