Вчителька вкрала телефон у другокласниці і здала його в ломбард

Вчителька вкрала телефон у другокласниці і здала його в ломбардУ Полтавській області вчителька початкових класів вкрала мобільний телефон у своєї учениці і здала його в ломбард.

Інспектор Миргородського міськвідділу УМВС Полтавської області Лариса Петренко розповіла журналістам, що 15 лютого до міліції Миргородського міськвідділу міліції справ із заявою про крадіжку мобільного телефону звернувся 37-річний батько учениці 2-го класу однієї зі шкіл Миргорода.

За словами Петренко, в своїй заяві чоловік повідомив, що невідомий з класної кімнати школи у його малолітньої дочки викрав мобільний телефон.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце злочину, встановила – ніхто зі сторонніх доступу до класу не мав, тому злодія слід шукати серед учнів школи.

«Яким же було здивування міліціонерів, коли в ході проведення дослідчої перевірки було встановлено, що причетною до крадіжки мобільного телефону виявилася 20-річна вчителька початкових класів. Викрадений телефон зловмисниця в той же день здала в ломбард, виручивши за нього 250 грн. Свій вчинок пояснює просто – «важке матеріальне становище», – сказала Петренко.

Зараз речові докази вилучені, відносно вчительки вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Згідно з цією статтею, жінці загрожує покарання від штрафу до 3-х років ув\’язнення.

peredplata