Газета «Час» – видання регіону. Лауреат премії Business Olimp Awards

Газета «Час» – видання регіону. Лауреат премії Business Olimp Awards

Премії Business Olimp Awards оголосили своїх Лауреатів за підсумками відбору в 2011 році. У номінації «Видання регіону» переможцем стала газета «Час».

Колектив видання відзначений премією «Український Національний Олімп» за професійну журналістську роботу і своєчасне висвітлення подій регіону. Цього року премією цієї відзначені також Київський міжнародний фестиваль «Молодість», АСМАП, Buddha-bar, компанія «Інком».

Традиційно відбір на звання Лауреата професійних премій Business Olimp Awards проводилося в шести галузях – фінансової, торговельної, продовольчої, будівельної, транспортної, юридичної. Серед Лауреатів «Український Фінансовий Олімп» – компанії «Форекс-Тренд», InstaForex, кредитні спілки «Ощадність», «Кредитсталь», Дельта-банк. Серед Лауреатів «Український Продовольчий Олімп» – Міжнародна Кондитерська Корпорація ROSHEN, мінеральна вода «Софія Київська», Мережа закладів «Пузата хата» та багато іншіх.

Урочиста Церемонія нагородження відбудеться навесні 2012 року, в Києві, в Малому Маріїнському Палаці.

Детальніше про методику і результати відбору читайте на сторінках газети «Час», а також на офіційному порталі премій www.olimpawards.org.

peredplata