Кремль оголосив війну… Яценюку

Кремль оголосив війну… ЯценюкуДнями міський суд Єсентуків Ставропольського краю зробив велику сенсацію для цілого світу. Він заочно розглянув справу проти Арсенія Яценюка. Нібито Арсеній Петрович брав участь у Чеченській війні. На основі цього брехливого звинувачення суд прийняв рішення про заочний арешт Яценюка.

«Чим більша брехня, тим швидше у неї повірять». Так говорив міністр пропаганди гітлерівської Німеччини доктор Геббельс. Так діють пропагандисти Кремля, аби очорнити прем`єр-міністра України 2014-2016 рр. Арсенія Яценюка. Вони не можуть простити Арсенію Петровичу і його партії «Народний фронт» поразок, яких одну за одною зазнає зараз Кремль.

А все почалося у 2014 році після Революції Гідності. Тоді Москва вважала, що зможе швидко та безболісно «окупувати» територію України, створити Новоросію і повернути нашу державу з європейського на російський вектор.

На заваді імперським захланним забаганкам став Арсеній Яценюк з «Народним Фронтом». За неймовірно короткий термін прем`єру вдалося організувати з нуля українську армію. А добробатам, де воювало й чимало фронтовиків, вдалося зупинити російських загарбників на Донбасі.

План бліц-кріга захоплення України розбився об розум Яценюка та міць і силу української нації. Відтоді Яценюк для Путіна став могильником великоімперських амбіцій.

Росія йому цього простити не може. Отож і спровокувала фальшиву справу, нібито Яценюк воював у Чечні у якійсь міфічній озброєній банді.
Тоді студент юрфаку Арсеній Яценюк не те що бажання, а й навіть на гадці не мав десь воювати. Тим паче, у Чечні. Всі, хто знав цього студента в окулярах, можуть з впевненістю говорити, що у ті часи для нього основне було вчитися, а не воювати. Ще й за межами України.

Але Росію це уже не хвилює. Вона мстить Яценюку за свої поразки. І для цього використовує будь-які методи. Навіть нацистсько-геббелівської пропаганди.
Вже рік минає, як Яценюк залишив пост прем`єр-міністра. Але те, що він робив на посаді, зараз приносить добрі плоди нашій державі. А Росія втрачає. Особливо у міжнародних стосунках. Зараз Яценюк зосередив свою діяльність на створенні позитивного іміджу України і негативного Росії у світі. Це послідовна політика і партії «Народний Фронт» та однойменної фракції у Верховній раді України.

Кремль своїм рішенням продажного суду хоче вплинути на те, аби завдати репутаційної шкоди Яценюку на міжнародному рівні. Можливо навіть, що слідчий комітет РФ на підставі рішення такого, з дозволу сказати, «суду» зробить спробу звернутися до Інтерполу щодо міжнародного розшуку Арсенія Яценюка. Таким чином Путін хоче шантажувати не тільки нашого прем`єра, а й інших державних діячів України.

Але московським пропагандистам це уже не допоможе. Їхні загарбницькі плани викриті та знешкоджені. А Арсеній Петрович Яценюк надалі продовжує активні перемовини із західними лідерами. Завдяки його діям тоді й тепер у світі зміцніла й розширилась антипутінська коаліція.

Світ не повірив брехунам з Кремля.

peredplata