ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!30.05 2017

ДОБРОГО РАНКУ, БУКОВИНО!30.05 2017Недорос
Побачивши поруч Путіна й Порошенка, мимоволі замислишся, хто з них “великоросс”, а хто “малоросс”…

Сайт редакції газети \”ЧАС\” вітає всіх з новим мирним днем на Буковині. На жаль, не у всій Україні та світі він мирний

Впродовж минулої доби російсько-терористичні бандформування 50 разів відкривали вогонь по підрозділах українських захисників. Бойовики дещо знизили інтенсивність застосування важкого артилерійського озброєння. Всього, впродовж доби зафіксовано 5 фактів використання противником зброї, яка заборонена Мінськими угодами. В результаті бойових дій минулої доби 3 українських захисників отримали поранення.

Молдова оголосила п\’ятьох дипломатів посольства Росії персонами нон-ґрата. Вони повинні залишити країну протягом доби.

За даними NewsMaker, один з них – помічник військового аташе посольства Росії в Молдові Олександр Грудін, який замішаний у справі колишнього депутата від Демпартії Юрія Болбочану про шпигунство і зраду Батьківщині. Прокуратура підозрює Болбочана у співпраці з Грудіним і передачі інформацію на шкоду Молдові.

У МЗС Росії заявили, що відповідь на витурення дипломатів з Молдови буде жорсткою. \”Це-груба провокація, удар по тих силах в Молдоді на чолі з президентом Ігорем Додоном, які реально виступають за нормалізацію і оздоровлення двосторонніх відносин з Росією\”, – сказав заступник голови відомства Григорій Карасін.

У Росії московський регіон охопили грози з сильними зливами. У деяких районах шквалистим вітром, швидкість якого досягала 22 м/с, зірвало рекламні щити і повалило дерева, які при падінні пошкодили автомобілі.

В результаті урагану в Москві загинули 11 людей, в тому числі дитина. Постраждало близько 70 осіб.

Ураган зірвав частину покрівлі поруч з куполом Сенатського палацу в Кремлі.

В СБУ пояснили обшуки в офісах Яндекс Україна, заявивши, що компанія передавала російським спецслужбам персональні дані українців. \”Правоохоронці встановили, що менеджмент компанії незаконно збирав, накопичував і передавав в Росію персональні дані українських громадян\” – заявили у відомстві.

В СБУ уточнили, що йдеться про особисті дані, рід занять, спосіб життя, місце перебування, проживання, роботу, дозвілля, а також про джерела і розміри доходів, номери телефонів, електронні адреси і акаунти в соціальних мережах.

Яндекс відкинула звинувачення СБУ в передачі даних українців спецслужбам Росії. Ні у співробітників, ані керівництва Яндекс.Україна немає доступу до персональних даних користувачів, заявили в прес-службі компанії.

Хмари, що з\’явилися у Чернівцях вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Без опадів. До 25 градусів тепла.
за останні 130 років
30 травня:
МАКС: 29.1° (2005)
МІН: 1.3° (1957)
Народний прогноз погоди: 30 травня відзначається день преподобного Ісаакія Далматського, апостола Андроніка і святої Іунії. Вони вірили у Христа, проповідували його вчення. Померли мирно, що для І століття було рідкістю. У давні часи помітили, що погода влітку буде саме такою, якою вона є у цей день.

Вчора наш сайт відвідали і читали 2186 людей зі всього світу. Найбільше – в Україні. У США – 112, у Канаді -26, в Еспанії -32, в Італії – 42, у Польщі -14, в Росії -57, в Чехії -7, Австрії -13, Румунії – 15, Франції -15, Німеччині -12, в Угорщині – 9, у Криму -16, Ірландії -7, Португалії – 8,, Бразилії -7, Ізраїлю -1 4 , Норвегії -11, Швеції – 9, Великобританії – 11, Китаю -3, Єгипті – 2, Туреччині – 11, Австралії – 1, Індії – 1, ОАЕ -3, Голандія – 15, Молдова – 5

Активно читають статті \”У Чернівцях волонтери закликали правоохоронні органи звернути увагу на провокації \”Опоблоку\” в регіоні \”. \”Реваншу регіоналів на Буковині не буде \”, \”Увага! Шахраї вдосконалюють свої злочинні схеми \” \”На території річки Прут у Чернівцях виявили кишкову паличку\” \”Олексій Каспрук передасть свої повноваження новому меру\”

peredplata