Президент Франції Емануель Макрон дав прочухана Володимиру Путіну

 Президент Франції Емануель Макрон дав прочухана Володимиру ПутінуНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Путін думав: молоде зелене, треба його в \”зародише удавіть\”. А тут бац … – крєпкий арєшек. Відразу в атаку: \”Раша тудей\”, \”Спутнік\” не є засобами медіа, а поширювачі брехні і агенти впливу. Путін не чекав такої преамбули до розмови. – Ніхера собі, – промайнуло в голові Путіна. Його кинуло в жар, очі набичились і налились кров\’ю, як у бика під час коріди.
Поки у Путіна визрівав план подальшої поведінки з цим сцикуном, жовтодзьобим жабоїдом Макроном – новий господар Єлисейського палацу продовжував наступ на кремлянина Путіна. Макрон висловив протест Росії у зв\’язку з хакерськими атаками з її боку під час виборчої кампанії. – Та він опупів!, – у Путіна відібрало дар мовлення.
А Макрон не вгавав. – Ви припиніть порушувати права людини у анексованому Криму. Заявив, що треба перезапустити переговори щодо російсько-українського конфлікту і становища на Донбасі.
І вже добив Путіна французький президент вимогою припинити переслідування і утиски геїв у Чечні. – З таким каші не звариш, – зле подумав Путін.
Що, чекати на нові теракти у Франції?

peredplata