Буковинські ударівці заперечують можливість неприродного схрещення з партією регіонів + ВІДЕО

Сьогодні, 5 березня, підсумки дворічного правління Януковича-Азарова підбивали керівники Чернівецької обласної організації партії «УДАР». Кажуть, що багато впливових людей в регіоні вже випрошують собі членство та патронат в цієї молодої політичної сили.

Лозунгом партії є: \”Сила порядних людей\”. Ми ж поцікавились у керівника облорганізації пана Романа Ванзуряка про тих порядних людей в області, котрі формують команду \”Удару\”. Він запевняє, що 80% членів партії (а це за попередніми підрахунками в Чернівецькій області близько 400 осіб), не перебували в інших політичних партіях, не брали участь у виборчому та/чи політичному процесах в краї. Хоча, зауважив пан Роман, він зустрічався з багатьма впливовими та заможними людьми, котрі хотіли вступити в партію. Але все ж рішення приймається партрадою, а не особисто паном Романом. Тому \”грошовиті мішки\”, які б диктували свої умови, в партії відсутні.

На наше запитання чи є партія \”Удар\” політичним проектом партії регіонів до виборів 2012 року, пан Ванзуряк категорично заперечив і вказав, що їхній лідер – Віталій Кличко – не зрадник і ніколи не вдасться до зради.

Що ж стосується партактиву – то це молоді люди переважно до 40 років. Жінок серед них – близько 35% відсотків. І в партії переконані, що серед їхніх членів тушок не буде. І не буде неприродних схрещень з партією регіонів, наголосив Роман Ванзуряк.

Серед районів досить потужно працює Вижницький район. (Розуміємо, саме на округ, в котрий входить цей район, й будуть підбирати кандидата від \”Удару\”, – Авт.)

Що ж власне до парламентських виборів 2012 року та кандидатів-мажоритарників по округам Чернівецької області, то ударівці запевняють, що опозиція має тут бути разом, аби перемогти партію регіонів на Буковині. Але висувати і підтримувати потрібно найдостойніших, які пройдуть праймаріз (попередні \”внутрішні\” вибори). Тому така співпраця запропонована опозиційним силам.

Дивіться і слухайте найцікавіше (одразу просимо вибачення за якість))):

про вибори 2012

про неприродне схрещення з ПР та тушки

про чистоту партійних рядів

Про ходаків

Час (с)

peredplata