Де живе Янукович? У Баківці під Москвою

Де живе Янукович? У Баківці під Москвою

Кобзон заявив, що Янукович живе в Підмосков\’ї

Російський співак Йосип Кобзон в інтерв\’ю виданню Dni.Ru розповів, що екс-президент України Віктор Янукович живе по сусідству з ним у селищі Баковка Одинцовського району Московської області.
\”У Баковці паркан до паркану зі мною – ми цю споруду жартома називаємо \”китайською стіною\” – сьогодні живе колишній президент України Віктор Янукович. Його туди поселили після перевороту на Майдані. Огорожу такої висоти ви і уявити собі не можете! Цю дачу в Баковці контролюють наші відповідні органи\”, – заявив Кобзон.
Він додав, що безглуздо ховатися від людей, які \”захочуть тебе дістати\”.
\”Якщо захочуть тебе дістати, то дістануть де завгодно. І броньовані машини не допоможуть – ти ж виходиш із неї, і башка залишається. Ось приклад – чоловік Максакової, якого вбили в Києві (екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков, чоловік співачки Марії Максакової. – \”ГОРДОН\”)\”, – зазначив Кобзон.
Російський співак заявив, що \”знищив\” би Януковича за те, що він допустив революцію на Майдані.
\”Я б Януковича власними силами знищив за те, що він допустив Майдан. Не можна було цього робити. А Горбачова (останнього президента СРСР Михайла Горбачова. – \”ГОРДОН\”) я б знищив за те, що він разом із Шеварднадзе (екс-міністр закордонних справ СРСР Едуард Шеварнадзе. – \”ГОРДОН\”) без єдиного пострілу розвалив Радянський Союз – цю велику державу. У підсумку Америка стала єдиною наддержавою. Зараз Путін (президент РФ Володимир Путін. – \”ГОРДОН\”) намагається нас зрівняти, але це дуже складно зробити\”, – переконаний співак.
Янукович був президентом України з 25 лютого 2010 року. 22 лютого 2014 року після трьох місяців протестів на Майдані Верховна Рада визнала, що він самоусунувся від виконання своїх обов\’язків, після чого було оголошено нові президентські вибори. У лютому 2014 року Янукович покинув Україну, зараз із сім\’єю проживає в Росії.
У грудні 2016 року журналісти \”Дождя\” нібито знайшли будинок у Сочі, в якому, імовірно, мешкає Янукович.

peredplata