Феменки на даху у Пшонки вимагали стратити миколаївських садистів

Феменки на даху у Пшонки вимагали стратити миколаївських садистівКілька активісток жіночого руху FEMEN провели топлес-акцію біля будівлі Генеральної прокуратури України, вимагаючи найжорсткішого покарання для злочинців, які зґвалтували і намагалися спалити дівчину в Миколаєві.

Напівроздягнені дівчата окупували вхід до Генеральної прокуратури України і залізли на карниз будівлі. Активістки скандували: \”Оксана, живи!\”, \”Смерть садистам!\” і \”Стратити виродків!\”.

\”Поділяючи біду батьків і гнів людей, небайдужих до миколаївської трагедії, активістки FEMEN нагадали ГПУ про загальну рівність перед законом і про неминучість народного самосуду у випадку спроби Генпрокуратури відмазати мажорних виродків\”, – заявили в FEMEN.

Дівчата мають намір зробити все, щоб \”надати справі миколаївських садистів міжнародного розголосу, ускладнивши, тим самим, Генпрокуратурі Україні можливість корупційних маневрів\”. Крім того, FEMEN готові надати постраждалій дівчині донорську, фінансову та організаційну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксану Макар зґвалтували і підпалили

Троє активісток руху були заарештовані працівниками міліції і прокуратури, двом вдалося втекти, повідомили в FEMEN.

Як повідомлялося, в Миколаєві троє молодих чоловіків заманили в квартиру 18-річну дівчину, зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували спалити живцем. Дівчина вижила, але перебуває у вкрай тяжкому стані, їй ампутували руку і стопи.

Під вівторок ввечері були арештовані всі троє співучасників цього злочину. Відносно двох підозрюваних порушено кримінальну справу за ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України (зґвалтування, вчинене групою осіб). Щодо третього порушено справу за двома статтями: як ч.3 ст.152 КК, так і п.9 ч.2 ст.115 КК (замах на вбивство).

Розслідуванням злочину займається Головне слідче управління МВС України.

Інтерфакс-Україна
Джерело: Gazeta.ua

peredplata